mandag 25. februar 2013

Dag 25 – Come September


Dagens film er den amerikanske filmen Come September fra 1961.
Filmen er regissert av Robert Mulligan og har Bobby Darin, Sandra Dee, Gina Lollobrigida og Rock Hudson i hovedrollene. 


Synopsis:
Når den amerikanske millionæren Robert Talbot reiser til sin italienske villa i juli i steden for i september slik han pleier, blir han møtt av tre problemer; Hans kjæreste - den italienske Lisa - har gitt opp å vente på hans frieri og bestemt seg for å gifte seg med en annen mann. Hans "major domo" har gjort om huset til hotell i hans fravær for å tjene litt ekstra. "Gjestene" er en gruppe vakre collegestudiner som sliter med å holde en gruppe unge menn unna, og Talbot befinner seg plutselig i rollen som anstand.


Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=PY5vANk3jEE


Romantiske komedier er som før nevnt ikke min favoritt sjanger, men disse eldre filmene kan både være underholdende og gode. 


Filmen har en underholdende historie som fungerer godt, og det er mye pen Italiensk natur å se på i filmen også. Noe som helt klart er et pluss.


Hudson og Lollobrigida spiller bra i hovedrollene og får meget god hjelp av både Sandra Dee og Bobby Darin som også er meget overbevisende. 


Bobby Darin og Sandra Dee ble faktisk forelsekt under innspillingen av filmen og giftet seg senere med hverandre. Dessverre holdt ikke ekteskapet stand lenger en til 1967. 


Det tok faktisk over et år å få laget filmen. Hovedgrunnen til dette var værforholdene i Italia som ikke spilte på lag med filmmakerne i det hele tatt. 



Noe jeg likte godt var at mange av skuespillerne faktisk snakker italiensk, de er ikke 100% konsistente med dette, men de gjorde det iallefall mer en det man pleide å gjøre i disse gamle Hollywood filmene.

Ingen fantastisk film, men helt klart underholdende nok til å tilbinge en ettermiddag med å se.

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar