søndag 26. februar 2012

Dag 26 - Promises. Promises



Dagens film er den amerikanske filmen Promises! Promises! fra 1963. Filmen er regissert av King Donovan, og har Fritz Feld, Mickey Hargitay, Tommy Noonan, Marie McDonald og Jayne Mansfield i hvoedrollene.



Synopsis:
Sandy Brooks (Mansfield) is desperate to get pregnant, but her husband Jeff , a television script writer, is too stressed out to make love to her. In an attempt at a sea change, they go on a pleasure cruise and meet another couple, Claire and King Banner. Both couples set out on a drunken spree. They end up changing partners when retiring to their rooms. Later both women discover that they're pregnant, and set out to find whether the fathers are their own or the other's husband.

Trailer:


Promises! Promises! er nok ikke den best kjente filmen som blir sett i løpet av disse 2 månedene og er vel egentlig ikke en veldig god film heller. MEN grunnen til at denne filmen 49 år sin utgivelse fortsatt er mye omtalt er at det er den første filmen hvor en annerkjent amerikansk skuespillerinne viste seg helt uten klær på film.



Jayne Mansfield hadde like før hun laget denne filmen stilt opp i Playboy og dette dro såklart filmselskapet som laget filmen nytte av og fikk henne til å stille opp naken i filmen. Det var faktisk disse bildene Hugh Hefner ble arrestert for i sin tid, og med at de ble sett på som for vågale.



Mansfield måtte etter sigende drikke ganske store mengder champagne før hun spilte inn disse scenene.



Filmen ble på grunn av disse scenene forbudt i mange byer i USA, deriblant Cleveland og Chichago.



Denen filmen hadde nok blitt glemt forlengst om det ikke hadde vært for et før nevnte faktum, for filmen er i seg selv virkleig ikke det store. Den er markedsført som en komedie, men er hverken morsom eller spesielt godt laget.



Det virker nesten på meg som om de hadde laget ferdig filmen også fant de ut at, nei dette her blir dårlige greier, hva kan vi gjøre for å få mer publisitet. Joda, vi slenger inn litt nakenhet som ikke har noe med historien å gjøre i det hele tatt.



Kort oppsummert så håpet jeg at filmen hadde litt mer å by på i og med at den er såpass kjent som den er, men jeg så jo ganske fort at det ikke var pga den gode historien eller skuespillet at filmen fortsatt blir omtalt her og der. Skuffende saker.

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar